Meniu

×

Cosul meu

Niciun produs nu se afla in cos.

×

Pentru fiecare rochie din garderoba ta exista perechea de ciorapi potrivita. Trebuie doar sa ai rabdare sa cauti printre miile de modele, sutele de nuante si zecile de croiuri pentru a gasi acel model care sa iti puna in valoare silueta, outfit-ul ales, dar sa fie si potrivit contextului in care te afli.

Costumul de baie e piesa de rezistenta din garderoba doamnelor si domnisoarelor pe timp de vara, iar trendurile se schimba an de an, fiind parca tot mai greu sa alegi modelul potrivit. Din doua piese sau intreg? In nuante neutre sau multicolor? Decupat, cu modele geometrice sau printuri florale? Oare ce costume de baie se poarta in vara lui 2017?

Acum ca soarele si-a intrat pe deplin in gratii si termometrele par sa nu mai coboare sub 30 grade, e timpul vizitelor la piscina si escapadelor pe litoral. Insa, inainte de a te aventura in razele fierbinti ale soarelui, trebuie sa te asiguri ca vei fi o prezenta hot - intrarea pe plaja nu se face oricum, ci cu mult stil, eleganta si feminitate. Nu e vorba doar de costumul de baie perfect, ci si de atentia pe care o acorzi micilor detalii. De ac

Fii Gatta

... sa cuceresti fiecare privire!

Descopera colectii noi de lenjerie, preturi seducatoare si realizeaza tinute in tendinte!