Meniu

×

Cosul meu

Niciun produs nu se afla in cos.

×

Confidentialitatea datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si a Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. MONDOROM S.R.L. are obligatia de a administra datele cu caracter personal furnizate in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate.

Prin completarea formularului necesar efectuarii unei comenzi pe site-ul www.gatta.ro, participantul isi da automat consimtamantul ca datele cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii S.C. MONDOROM S.R.L., pentru a fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor si prelucrarea datelor cu caracter personal sau libera circulatie a acestor date. Toti cei care au furnizat datele cu caracter personal prin completarea formularului mentionat mai sus, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001. Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre S.C. MONDOROM S.R.L. sunt:

- transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. MODORM S.R.L. fata de persoana in cauza
- efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. MODORM S.R.L. fata de persoana in cauza
- organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii
- comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor S.C. MONDOROM S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului, iar ulterior stergerii acestuia, S.C. MONDOROM S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii.

Datele furnizate sunt destinate utilizarii de catre S.C. MONDOROM S.R.L. in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvpluite tertilor. Prin bifarea casutei ,,Aboneaza-te la newsletter", persoana vizata isi da acordul pentru a primi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la S.C. MONDOROM S.R.L. in cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca aceste oferte, nu va bifa casuta ,,Aboneaza-te la newsletter".

S.C. MONDOROM S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, acestia beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a se adresa justitiei (art 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul S.C. MONDOROM S.R.L. Datele furnizate nu vor fi transferate tertilor. Daca datele completate sunt incorecte, rugam utilizatorii informarea in acest sens intr-un timp cat mai scurt.

Fii Gatta

... sa cuceresti fiecare privire!

Descopera colectii noi de lenjerie, preturi seducatoare si realizeaza tinute in tendinte!