Meniu

×

Cosul meu

Niciun produs nu se afla in cos.

×

Politica privind confidentialitatea datelor

Ne-am angajat sa va protejam si sa va respectam confidentialitatea. Prezenta Politica privind confidentialitatea explica tipurile de informatii cu caracter personal pe care le colectam prin intermediul site-ului gatta.ro, modul in care utilizam aceste informatii, cui le comunicam si cum protejam aceste informatii.

Va rugam sa cititi ceea ce urmeaza cu atentie pentru a intelege opiniile si practicile noastre referitoare la informatiile dumneavoastra cu caracter personal si modul in care le vom trata. Prin utilizarea in continuare a site-ului nostru confirmati faptul ca ati citit si ati inteles in intregime prezenta politica de confidentialitate.

Prezentare generala

Va respectam dreptul dumneavoastra la confidentialitate si nu vom solicita sau colecta mai multe informatii decat sunt necesare pentru furnizarea serviciilor pe care le solicitati. Scopul nostru general este sa ne asiguram ca activitatile noastre de colectare si utilizare a informatiilor cu caracter personal sunt corespunzatoare furnizarii serviciilor catre dumneavoastra si in conformitate cu legislatia aplicabila privind protectia datelor.

Mai multe detalii cu privire la modul in care realizam acest lucru gasiti in fiecare sectiune a politicii noastre de confidentialitate, dupa cum urmeaza:

- Cine suntem noi
- Informatiile la care se refera prezenta Politica privind confidentialitatea
- Copiii
- Informatiile cu caracter personal pe care le colectam despre dumneavoastra
- Cum folosim informatiile dumneavoastra cu caracter personal?
- Cum transmitem informatiile dumneavoastra cu caracter personal si cui
- Cookie-urile
- Securitatea
- Drepturile dumneavoastra

Cine suntem noi

MONDOROM SRL, cu sediul in Timisoara, str I.H. Pestalozzi nr 22, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J35/866/2000.
MONDOROM SRL este operator de date pentru informatiile cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra.
Responsabilul nostru cu protectia datelor poate fi contactat la DPO@gatta.ro

Informatiile la care se refera prezenta Politica privind confidentialitatea

Prezenta Politica privind confidentialitatea se refera la toate informatiile cu caracter personal colectate si utilizate de MONDOROM SRL. Atunci cand discutam despre „date cu caracter personal” sau „informatii cu caracter personal” ne referim la informatii care (fie in mod izolat, fie in combinatie cu alte informatii pe care le detinem) permit identificarea dumneavoastra ca persoana (fie in mod direct sau indirect).
Informatiile cu caracter personal pot include numele dumneavoastra, data nasterii, adresa postala, adresa de e-mail, adresa IP a calculatorului, numarul de telefon, detaliiale cardului de plati, continut generat de utilizator sau informatii de autentificare

Copiii

Pentru a folosi site-ul nostru varsta minima este de 18 ani. Site-ul si serviciile noastre nu se adreseaza copiilor si nu colectam, cu buna stiinta, informatii cu caracter personal de la copii. in cazul in care sunteti copil si aflam ca am obtinut fara intentie informatii cu caracter personal de la dumneavoastra de pe site-ul nostru, vom sterge respectivele informatii cat mai repede posibil.
Va rugam sa luati legatura cu responsabilul nostru cu protectia datelor la adresa DPO@gatta.ro daca descoperiti ca am colectat, fara intentie, informatii cu caracter personal de la un copil.

Ce informatii colectam de la dumneavoastra?

Colectam informatii despre dumneavoastra din diferitele surse descrise mai jos.

Informatii pe care ni le oferiti dumneavoastra, cand:

- creati un cont;
- va inscrieti pentru a primi newsletter din partea noastra;
- efectuati cumparaturi pe gatta.ro;
- intrati intr-un concurs online desfasurat de noi; sau
- completati un formular.
noi vom colecta informatii cu caracter personal de la dumneavoastra.

Atunci cand va creati un cont pentru a folosi serviciile gatta.ro, informatiile cu caracter personal pe care ni le oferiti includ:
- numele dumneavoastra;
- adresa de e-mail;
- parola pentru site-ul Gatta.ro 

Daca efectuati o comanda online pe site-ul gatta.ro:
numar de telefon, adresa de facturare si livrare si informatii de plata.

Este necesar sa furnizati aceste informatii cu caracter personal pentru a utiliza serviciile gatta.ro. in cazul in care nu puteti sa furnizati aceste informatii cu caracter personal, nu vom putea sa va livram produsele comandate. Atunci cand va inregistrati pentru un newsletter, vom colecta: numele dumneavoastra; si adresa de e-mail.

Atunci cand va inscrieti la un concurs online desfasurat de noi sau cand completati un chestionar, vom colecta informatiile cu caracter personal care sunt colectate din formularele online puse la dispozitie de noi.

Informatii pe care le colectam despre dumneavoastra

Cand vizitati site-ul nostru, indiferent daca folositi un cont gatta.ro sau nu, utilizam cookie-uri si alte tehnologii pentru a colecta in mod automat urmatoarele informatii: informatii tehnice, inclusiv adresa IP, informatiile de autentificare, identificatorul de dispozitiv, setarea locatiei, sistemul si platforma de operare, timpul de raspuns al paginii si erori de descarcare;

Pentru mai multe informatii despre modul in care utilizam cookie-uri si cum puteti controla ce cookie-uri sunt folosite, va rugam sa consultati Politica noastra privind cookie-urile.

Nefurnizarea datelor cu caracter personal

in cazul in care legea sau clauzele unui contract incheiat cu dumneavoastra ne obliga sa colectam date cu caracter personal, iar dumneavoastra nu ne furnizati respectivele date in momentul solicitarii, este posibil sa nu putem sa derulam contractul pe care il avem, sau pe care incercam sa-l incheiem cu dumneavoastra (de exemplu, livrarea unei comenzi). in acest caz, va trebui sa anulam comanda dar veti fi anuntat/a daca este cazul la momentul respectiv.

Cum prelucram informatiile dumneavoastra cu caracter personal?

Este posibil sa utilizam informatiile dumneavoastra cu caracter personal pentru:
A va acorda acces la site.
A crea si administra contul dumneavoastra.
Trebuie sa folosim informatiile dumneavoastra cu caracter personal (cum ar fi adresa de e-mail si parola dumneavoastra) pentru a configura si a gestiona contul dumneavoastra (de exemplu, prin trimiterea mementourilor de parola sau a notificarilor privind modificarile detaliilor contului dumneavoastra si autentificarea datelor dumneavoastra de conectare).
Utilizarea informatiilor dumneavoastra cu caracter personal in acest mod este necesara pentru a ne indeplini obligatiile contractuale in cazul in care ati efectuat o comanda pe site-ul gatta.ro.
Va trebui sa utilizam informatiile dumneavoastra de contact (cum ar fi adresa de e-mail sau adresa postala) pentru a va informa daca ati castigat un premiu dupa intrarea in concursurilor noastre.
A raspunde intrebarilor si solicitarilor dumneavoastra.
A va furniza informatii de marketing (cu conditia ca dumneavoastra sa fi fost de acord cu acest lucru).
A respecta cerintele legale.
Uneori, poate fi nevoie sa prelucram informatii cu caracter personal pentru a respecta cerintele legale carora ne supunem (de exemplu, cerinte de raportare fiscala sau financiara). Trebuie sa va prelucram  informatiile dumneavoastra cu caracter personal pentru a  respecta obligatiile legale care ne vizeaza.
A procesa platile dumneavoastra si a proteja impotriva tranzactiilor frauduloase.
A prelucra informatiile dumneavoastra cu caracter personal atunci cand acest lucru este necesar pentru a pastra in siguranta site-ul nostru. Trebuie sa prelucram informatiile dumneavoastra cu caracter personal pentru a pastra in siguranta site-ul nostru si a proteja impotriva activitatii ilegale sau frauduloase, cum ar fi atacurile cibernetice.

Cine poate utiliza informatiile dumneavoastra cu caracter personal?

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal sunt colectate si sunt comunicate unor parti terte in anumite circumstante (furnizori de servicii de curierat, marketing, publicitate, comunicatii, infrastructura si IT).

In cadrul furnizarii acestor servicii, acesti Furnizori de servicii pot avea acces la informatiile dumneavoastra cu caracter personal.Cu toate acestea, vom comunica Furnizorilor nostri de servicii numai informatiile necesare pentru ca acestia sa efectueze serviciile si acestia sunt autorizati sa le foloseasca doar in conformitate cu instructiunile noastre, respectand contractual de confidentialitate dintre parti.

Parti terte permise de lege

In anumite circumstante, suntem obligati sa divulgam sau sa comunicam informatiile dumneavoastra cu caracter personal pentru a respecta o obligatie legala sau de reglementare (de exemplu, in cazul in care suntem obligati sa divulgam informatii politiei sau autoritatilor judiciare sau administrative).
Nu vom vinde informatiile dumneavoastra cu caracter personal partilor terte. Adresa dvs de email va fi stocata pe o perioada nedeterminata cu scopul de a va transmite mesaje cu noutati, promotii legate de produse comercializate prin magazinele proprii si site-ul gatta.ro precum si despre evenimentele organizate de MONDOROM SRL.
Nu uitati ca va puteti dezabona oricand folosind linkul de dezabonare de la sfarsitul oricarui email comercial pe care vi-l trimitem. In plus, ne puteti solicita dezabonarea si trimitandu-ne un email la adresa dezabonare@gatta.ro.

Drepturile dvs:

Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna ca aveti dreptul de a solicita sa va stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; va retrageti consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; in cazul in care MONDOROM SRL nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective.

Dreptul de a da instructiuni cu privire la gestionarea informatiilor dvs cu character personal dupa deces. Toate aceste drepturi pot fi exercitate prin trimiterea unui email la DPO@gatta.ro sau cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul nostru.

Nu doritii sa mai primiti mail-uri de la Gatta? Intelegem! In data de 25 Mai 2018 datele dvs vor fi sterse din baza noastra de date.
Daca aveti nemultumiri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale va puteti adresa Responsabilului pentru protectia datelor cu caracter personal la adresa dpo@gatta.ro.
Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (http://www.dataprotection.ro/, anspdcp@dataprotection.ro, +40.318.059.211).

Fii Gatta

... sa cuceresti fiecare privire!

Descopera colectii noi de lenjerie, preturi seducatoare si realizeaza tinute in tendinte!