Meniu

×

Cosul meu

Niciun produs nu se afla in cos.

×

Termeni si conditii de utilizare

1. Dispozitii generale

Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.gatta.ro, proprietatea S.C. MONDOROM S.R.L., cu sediul in Oradea, Str. Anghel I Saligny 20, jud. Bihor, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J5/381/2020, cod fiscal RO13367190. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica acceptul acestor termeni si conditii, implicit, a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicare la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Ca proprietar al acestui site, ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. In consecinta, fiecare utilizator va accepta stergerea, adaugarea de informatii sau intreruperea activitatii pe site. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam si/sau confirmam sub nicio forma tipul de informatie aflat pe aceste site-uri.

2. Produse

Pentru fiecare dintre produsele postate pe acest site, S.C. MONDOROM S.R.L. se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. De asemenea, S.C. MONDOROM S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au un titlu informativ, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate (nuanta, croi etc) Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare.

S.C. MONDOROM S.R.L. nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.

3. Obligatii de inregistrare

Inainte de cumpararea produselor pe site-ul www.gatta.ro, utilizatorii sunt obligati sa accepte termenii si conditiile prezente in aceasta sectiune. In momentul finalizarii comenzii, orice utilizator are posibilitatea de a vizualiza urmatoarele date: cumparatorul, detalii facturare, adresa livrare si lista produselor comandate (denumire, cantitate, pret unitar, pret total, valoare totala comanda).

In vederea efectuarii unei comenzi, utilizatorii se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, conform cerintelor incluse in formularul de comanda. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a bloca accesul utilizatorului in cauza, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Dupa lansarea comenzii, utilizatorii vor primi in cel mai scurt timp un mesaj de confirmare a acesteia (care cuprinde confirmarea comenzii, a preturilor produselor comandate, a tarifelor de livrare, dar si a detaliilor privind livrarea) pe adresa de email comunicata.

4. Preturi

Preturile afisate pe www.gatta.ro sunt exprimate in RON si includ TVA. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii, cu exceptia eventualelor greseli sau modificari ale TVA-ului. Factura va cuprinde si tariful de livrare.

5. Conditii si modalitati de plata

Plata produselor comandate pe acest site se poate realiza in doua moduri:

a. Ramburs

Acest tip de plata se realizeaza integral in lei, la livrarea produselor la adresa furnizata si se inmaneaza agentului care realizeaza livrarea. Plata in ramburs nu presupune achitarea unor taxe suplimentare fata de cele mentionate in momentul finalizarii comenzii.

b. Online - prin platforma EuPlatesc


Plata online se realizezaza in conditii de siguranta maxima si nu presupune perceperea niciunui tip de comision. Finalizarea corecta a tranzactiei presupune furnizarea codului cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura posesorului (in functie de tipul de card, acestea pot lipsi).

6. Termeni de livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii. In general, comenzile sunt livrate in termen de 48 ore, in zilele lucratoare, dar timpul total poate varia in functie de serviciul de curierat. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. S.C. MONDOROM S.R.L. nu poate garanta prezenta permanenta in stoc a tuturor produselor prezentate.

S.C. MONDOROM S.R.L. isi rezerva dreptul de a intarzia sau de a anula livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de aceasta, care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii etc.

S.C. MONDOROM S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Dupa lansarea fiecarei comenzi, utilizatorii vor primi un e-mail de confirmare, dar si numarul acesteia. Pentru o colaborare in conditii optime, acestia sunt indemnati sa verifice corectitudinea comenzii procesate prin analizarea datelor prezente in acest email.

S.C. MONDOROM S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula comanda in cazul in care clientul nu raspunde la telefon pentru confirmarea acesteia.

Neridicarea coletelor: in cazul in care un client nu ridica coletul comandat din culpa sa, ne rezervam dreptul de a nu mai trimite acelui client colete decat cu plata anticipata.

7. Reclamatii

Reclamatiile privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate pot fi trimise la adresa: Romania, Oradea, Str. Anghel I Saligny 20 sau pe adresa de e-mail: [email protected]

8. Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si a Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. MONDOROM S.R.L. are obligatia de a administra datele cu caracter personal furnizate in conditii de siguranta si numai in scopurile specificate.

Prin completarea formularului necesar efectuarii unei comenzi pe site-ul www.gatta.ro, participantul isi da automat consimtamantul ca datele cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii S.C. MONDOROM S.R.L., pentru a fi prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor si prelucrarea datelor cu caracter personal sau libera circulatie a acestor date. Toti cei care au furnizat datele cu caracter personal prin completarea formularului mentionat mai sus, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001. Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre S.C. MONDOROM S.R.L. sunt:
- transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. MONDOROM S.R.L. fata de persoana in cauza
- efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. MONDOROM S.R.L. fata de persoana in cauza
- organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii
- comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor

S.C. MONDOROM S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului, iar ulterior stergerii acestuia, S.C. MONDOROM S.R.L. va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii. Datele furnizate sunt destinate utilizarii de catre S.C. MONDOROM S.R.L. in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin bifarea casutei ,,Aboneaza-te la newsletter", persoana vizata isi da acordul pentru a primi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la S.C. MONDOROM S.R.L. In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca aceste oferte, nu va bifa casuta ,,Aboneaza-te la newsletter".

S.C. MONDOROM S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, acestia beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a se adresa justitiei (art 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, se poate adresa o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul S.C. MONDOROM S.R.L.

Datele furnizate nu vor fi transferate tertilor. Daca datele completate sunt incorecte, rugam utilizatorii informarea in acest sens intr-un timp cat mai scurt.

9. Jurisdictie

Toate vanzarile societatii S.C. MONDOROM S.R.L. sunt considerate ca avand loc la sediul firmei, care constituie si locul unde obligatia a luat nastere sau aceea a locului platii. Orice litigiu aparut intre clienti si S.C. MONDOROM S.R.L. se va rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente.

10. Transferul dreptului de proprietate

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate pe site-ul www.gatta. ro se face in momentul incheierii contractului la distanta, respectiv in momentul primirii mesajului de confirmare a comenzii.

11. Politici de returnare

Site-ul www.gatta.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Conform OG nr. 130/2000, privind regimul juridic al contractelor la distanta, si a Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, „consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 Art 2 (1) lit. b).

Pentru returnarea produsului trebuie sa completati formularul special de retur din contul dumneavoastra, cu detalierea celor intamplate  - numai aceste cereri vor fi luate in considerare. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara urme de utilizare, manipulare etc.). 
Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile de la data denuntarii acestora.

In cazul in care produsul livrat prezinta defectiuni sau nu corespunde cu produsul comandat, costurile de retur sunt suportate de către www.gatta.ro. Clientul va trebui sa anunte telefonic sau prin e-mail aceste neconformitati, iar www.gatta.ro va trimite un curier la adresa de livrare, care va ridica produsele si le va returna.


NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
a. Produse care prezinta urme de purtare / spalare
b. Produse fara ambalajul original intact.
c. Din motive de protectie a sanatatii, articolele de lenjerie intima si ciorapii nu pot fi returnate.

12. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.gatta.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.

Fii Gatta

... sa cuceresti fiecare privire!

Descopera colectii noi de lenjerie, preturi seducatoare si realizeaza tinute in tendinte!