Meniu

×

Cosul meu

Niciun produs nu se afla in cos.

×

Despre Companie

Povestea noastra a inceput in anul 2000, in Timisoara. Dupa ani de activitate si zeci de colectii lansate, Gatta este astazi unul dintre cele mai apreciate branduri de lenjerie intima, ciorapi, costume de baie si accesorii.

Atentia la detalii, alaturi de pasiunea pentru calitate, eleganta si bun gust, ne claseaza in topul preferintelor femeilor din intreaga lume. 

Datorita designului ingenios si a varietatii prezentate, colectiile Gatta au ajuns nu doar in casele a mii de femei, ci si pe podiumurile de moda din intreaga lume.

About


Dresuri pe stilul fiecarei femei

Experienta acumulata in anii numerosi de activitate ne permite realizarea ciorapilor potriviti pentru orice femeie, indiferent de stilul preferat. In oferta noastra sunt inclusi ciorapi simpli, potriviti stilului vestimentar clasic, dar si colectii cu modele variate - de la forme geometrice la patternuri florale.


Alegeri vestimentare in trend

Combinand materialele de cele mai inalta calitate cu tehnologia moderna de fabricatie, colectiile vestimentare Gatta se plaseaza mereu in tendintele domeniului. De la body-uri la costume de baie, fiecare piesa este croita cu scopul de a respecta nevoile femeii moderne si dorinta acesteia de a se face remarcata prin eleganta si frumusete.


Lenjerie intima de calitate superioara

Lenjeria intima Gatta este creata din materiale fine, potrivite chiar si pentru cea mai sensibila piele. Combinand confortul cu feminitatea, colectiile de lenjerie intima includ atat chiloti si sutiene sau seturi casual, cat si lenjerie sexy sau accesorii.

Fii Gatta

... sa cuceresti fiecare privire!

Descopera colectii noi de lenjerie, preturi seducatoare si realizeaza tinute in tendinte!